Skrotning

Dags för en vårstädning? Vi har lösningar för att skära ner och demontera utrustning på plats. Drive har genom åren hjälpt många företag att rensa upp gammalt skrot/avfall. Vi har utrustning för att hantera de flesta material. Vi skär med gas, plasma och lans. Vi har maskiner i flera storlekar utrustade med stålsax och verktyg för hantering av material.

Vi sköter allt på plats hos er!

En smidig lösning!

Några av våra tidigare projekt

Skrotning Klevshult. Upprensning av skrotgård på pappersbruk. Stor mängd gammal utrustning och material skars och klipptes upp till Klass 11 skrot. Drive skötte allt från hantering av material, sortering, lastning och borttransport. En smidig lösning för kunden som kunde lämna över hela ansvaret.
Stålskärning och utskrotning av utrustning på cementindustri i Skövde. Drive skrotade ut ca 500 ton gammal utrustning i fabriken. Vi hanterade utrivning och bortforsling av allt avfall.
Skrotning av Marion 7400. Marion 7400 var en släpgrävmaskin som tillverkades av Marion Power Shovel Company. Den sista svenska Marion 7400 fanns i Aitikgruvan där maskinen hade använts för att täcka av den cirka 20 meter tjocka moränlagret som täckte malmkroppen innan brytningen kunde starta. Den skrotades av Drive Entreprenad i början av 2020.

Skopan med beteckning CF586 är det sista som återstår och finns att se på Drives anläggning utanför Jönköping.

Stålskärning på skrotgårdar. Drive har genom åren hyrt ut personal till avfallsentreprenörer och skrotgårdar för skärning av skrot. Ibland behöver företag hjälp med produktionstoppar eller att hantera vissa material och vi på Drive är gärna behjälpliga med detta.